Франчайз маркетингът има много части, включително SEO, платено търсене, социални медии

...
Франчайз маркетингът има много части, включително SEO, платено търсене, социални медии
Коментари Харесай

Какво е добро съдържание за вашата маркетингова стратегия за франчайз

Франчайз маркетингът има много части, в това число SEO, платено търсене, обществени медии и доста други. Но един от най-важните аспекти на добре създадената цифрова маркетингова тактика е наличието – нещата, които пишете и споделяте, с цел да разкажете и продадете историята на вашата марка или бизнес.

Доброто наличие е освен информативно, само че и ангажиращо. То подтиква читателя да желае да научи повече и, в случай че е усъвършенстван вярно, може да ви каже кой е читателят и по какъв начин ви е намерил. Висококачественото наличие трансформира маркетинговата игра, като опитни франчайз цифрови търговци му дават преимущество, а добре осведомените клиенти схващат неговата стойност. Накратко, в случай че не разчитате на това като част от маркетинговата си тактика за франчайз, вие се отдалечавате от парите.

В основата си цифровият франчайз маркетинг е построяването на доверие сред марката и нейния най-хубав клиент. Става въпрос за основаване на връзка.

Сега си представете, че се пробвате да извършите това, без да употребявате думи. Нямаше да е елементарно. Обмисленото, поредно, надеждно наличие – уеб страници, стълбови страници, блогове и електронни книги, единствено някои образци – са думи и средство за свързване с хората. Смисленото наличие е разказването на истории. Това е езикът, който употребявате, с цел да хуманизирате вашата марка или бизнес и да споделите тяхната история и цел. Доброто наличие припомня на потребителите, че зад името на марката стоят хора, хора тъкмо като тях, което разрешава по-добра връзка сред вашите клиенти и това, което оферирате.

Каква е цената на положителното наличие? 

Потребителите през днешния ден са доста по-придирчиви във връзка с това по какъв начин получават информация за марката или продукта, като избират да упражняват повече надзор върху процеса. Старата школа изходящи маркетингови старания като печатни, телевизионни реклами и акции за директна поща не доближават до предходната публика и квалифицираните търговци на входящо цифрово наличие знаят това. Те знаят по какъв начин да употребяват думи, с цел да привлекат и ангажират читатели, да опишат историята на марката, да подчертаят нейните отличителни черти и да зарадват читателите с потребна информация, която ги кара да желаят да научат повече.

Разчитането на добре основано наличие не е просто образован метод да създавате връзки и да наблюдавате растежа на марката; също така е доста доходоносен. Маркетингът на наличие коства 62% по-малко от обичайните маркетингови старания и генерира почти три пъти повече евентуални клиенти.

Всъщност, 60% от потребителите се интересуват да потърсят артикул, откакто прочетат за него. Вместо това 70% от хората биха научили за марка посредством наличие, в сравнение с посредством реклама. 

78% от хората считат, че са построили връзка сред себе си и марката, откакто са прочели персонализирано наличие. 90% от потребителите намират персонализираното наличие за потребен метод да научат повече. 

Накратко, богатото и устойчиво наличие разрешава на вашия маркетингов $ да отиде доста по-далеч и обезпечава възвръщаемост, която малко други маркетингови старания могат да дублират.

Какво е положително наличие? 

Едно е да разберете, че качественото наличие е от значително значение за развиването на вашата марка и достигането до най-хубавия ви клиент; друго е да го разпознаете. И по този начин, какво е положително наличие?

Доброто наличие не е просто въпрос на измисляне на думи, макар че това сигурно е част от него. Ясно, плътно писане, което не кара читателите да си чешат главите, е наслаждение за четене, а положителното наличие на марката е написано от експерти, които имат солидни знания по граматика и пунктуация, само че имат и такива за вашата марка и нейния глас. Те са писатели, които са запалени да опишат вашата история и постоянно търсят нови благоприятни условия да го създадат по способи, които резонират с читателите. Те знаят, че това, което пишат, е продължение на вашата марка, което значи, че знаят кой сте вие ​​и вашата публика. Тяхното писане ще адресира болковите точки, ще предложи решения и ще разпознава благоприятни условия.

Добрите писатели на наличие също ще имат солидно схващане за ролята, която тяхното писане играе в генерирането на бизнес за вас и вашата марка и по какъв начин оказва помощ да придвижите читателя надолу по фунията на продажбите. Това значи, че от позиция на SEO, висококачественото наличие би трябвало да включва апели за деяние, хипервръзки към надеждни източници и основни думи, които ще оказват помощ на вашето наличие да се вижда постоянно и да изпреварва конкуренцията. 

Каква е разликата с положителното наличие? 

Независимо дали сте нововъзникваща марка или одобрена, франчайзодател или франчайзополучател, достоверното автентично наличие е франчайз маркетингово решение, което може да ви помогне да достигнете до повече и по-добре квалифицирани евентуални клиенти, които могат да се трансфорат в продажби. Оптимизираното за търсачки наличие може да помогне на вашата марка или бизнес да станат по-видими, а добре плануваните тактики за наличие, като модела на стълб/клъстер, могат да ви оказват помощ да се класирате по-високо в онлайн търсенията.

В по-голямата картина качественото наличие може да построи осведоменост за марката и да ви нарежда като престиж във вашата промишленост. Колкото повече положително наличие генерирате и споделяте, толкоз повече публиката ще разчита на него, с цел да отговори на въпроси и да показа хрумвания или благоприятни условия. Вашата марка ще стане повече от това, което продава; ще се трансформира в приближен запас.

Маркетингът на наличието е еластичен и радушен инструмент, който в ръцете на умел маркетингов екип може да издигне вашата марка и да я задържи пред най-хубавите ви клиенти. Освен това, той може да даде скъпи данни, които вашият екип може да употребява, с цел да уточни всички ваши маркетингови старания, тъй че да работят в унисон. Може би най-важното е, че положителното наличие на марката може да накара най-хубавите ви клиенти да се радват, че са ви разкрили – което може да проправи дълъг път към определяне на дълголетието и цената на вашата марка.

Източник: Стивън Галиган за 

Превод и редакция: Нели Тодорова      
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР